Retouren

Alle artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd. Het door u reeds betaalde bedrag zal in dat geval binnen 7 dagen gerestitueerd worden. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking bij Lima-Lynn worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

U bent verplicht te controleren of de bij u thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kunt u dit binnen 7 dagen melden per e-mail aan Lima-Lynn onder vermelding van het en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Lima-Lynn zal het artikel vervangen of uw betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat u het artikel niet accepteert op gegronde redenen.

In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt Lima-Lynn zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Lima-Lynn neemt in dit geval de retour verzendkosten voor haar rekening.

Indien u iets terug stuurt, volg dan deze stappen:

  • Bewaar uw verzendbewijs van de retourzending, dit is uw garantie;
  • Het retouradres is: Lima-Lynn Retouren, Orionweg 10, 1973 TL te IJmuiden;
  • Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Er zal alleen worden teruggestort op de originele rekening, die ook werd gebruikt om de bestelling te betalen.

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Afgeprijsde artikelen en outlet artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden. U ontvangt bij retourneren hier geen geld voor terug. Heeft u dit toch geretourneerd dan kunt u uw zending op eigen kosten komen ophalen of laten verzenden.