Over ons

​Mijn naam is Yvonne van ’t Wout-Immink, ben 52 jaar, getrouwd en heb 2 dochters Linda 33 jaar, Mariëlla 30 jaar en een prachtige kleindochter Olivia van 3 jaar. Ik werk in de zorg, een hele drukke intensieve baan.

De reden van deze Webshop is dat kleding al jaren lang mijn passie/hobby is en had al heel lang het idee om hierin iets te gaan doen. Ik vindt het leuk om met kleding bezig te zijn, uit te zoeken en mensen van tips en kleding te voorzien en dit is nu werkelijkheid geworden in de vorm van een Webshop.

De naam van de webshop is ontstaan uit de eerste 2 letters van de voornamen van mijn dochters, LInda, MAriëlla en de 2e naam van mijn prachtige kleidochter, Olivia-LYNN. Ik ben ontzettend trots op mijn kinderen en kleinkind en vond deze naam daarom heel toepasselijk.

Alles is in een sneltrein vaart gekomen en vanaf 1 september is de website actief. Aanvullingen en opmerkingen zijn natuurlijk van harte welkom. Ook is er een mogelijkheid om de collectie te komen bekijken en een bak koffie te drinken.

Tevens is het idee om dit aan te vullen met kledingparty’s bij u thuis. Heeft u interesse, dan kunt u mij daar altijd een berichtje voor sturen via WhatsApp of e-mail naar lima-lynn@hotmail.com.

Ik zie jullie bestellingen graag tegemoet en mochten jullie vragen hebben stel ze gerust in het contactformulier op de website.

Lieve groetjes